Wat is Vider

Wij willen mensen die hun leven laten leiden door psychische stoornissen al het mooie van de wereld laten beleven. Dit doen we met behulp van ons platform Vider, de eerste virtual reality behandelmodule voor cliënten met een psychische stoornis.

 

Deze module is blended, direct beschikbaar én draait in elke omgeving. We bieden de beste virtual reality bril, diverse levensechte situaties in verschillende niveaus én blended behandelen met behulp van een Google Cardboard. Vider is onderdeel van GGZ Friesland.

Behandelplatform

Met het behandelplatform kun je als behandelaar overal inloggen. In het platform kun je kiezen uit diverse virtual reality behandelingen in de Vider behandelbibliotheek. Op dit moment bieden we behandelingen voor Angst en Ontspanning. Met behulp van het online platform kun je jouw cliënt behandeling bieden. 

Vider app

Met de Vider app kan de cliënt de VR-therapie ondergaan. Cliënten kunnen op deze manier ook thuis aan de slag met hun behandeling, simpelweg door de app te downloaden op hun eigen telefoon!