Ervaar de hoogte, durf jij het aan?

Vider hoogteVRees is een VR-beleving die je letterlijk tot grote hoogte brengt. Je stapt in een lift die je in enkele seconden naar de hoogste verdieping van een flatgebouw brengt. Als de deuren openen ligt daar alleen een plank. 

De ervaring met hoogtevrees is het ultieme bewijs van de kracht van virtual reality. Door de hoge mate van interactie, maar ook de bewegingsvrijheid is het enorm lastig om de angst uit te schakelen. Je weet dat het nep is, maar die virtuele hoogte neemt alles over.

Hoogtevrees therapie

De therapeutische gedachte achter Vider HoogteVRees is 'Exposure therapie'. Om angst te overwinnen moet je deze niet vermijden, maar juist opzoeken. Jezelf blootstellen aan de angst. In Vider HoogteVRees is een lift waarmee je naar verschillende verdiepingen kunt gaan. Op deze manier word je langzaam blootgesteld aan verschillende hoogtes, om de angst uit te dagen.

Zelf beleven?

Wil je zelf de kracht van virtual reality ervaren? Vider HoogteVRees is de ultieme beleving. Of je wel of geen hoogtevrees hebt, het effect voel je hoe dan ook.

 

Wil je Vider HoogteVRees eens beleven? Neem dan snel contact met ons op.